Joves practicant esport

        Reconeixement mèdic esportiu

Reconeixement mèdic esportiu

Es tracta d’un examen de salut que serveix per prevenir lesions i detectar factors de risc que contraindiquen la pràctica esportiva.

Inclou:

 • Electrocardiograma en repòs.
 • Exploració locomotora i cardiovascular.
 • Certificat d’aptitud per a la pràctica d’esports federats.

Un reconeixement mèdic esportiu permet obtenir el certificat mèdic d’aptitud esportiva, un document obligatori per als nens i joves federats a l’inici de la temporada esportiva, així com la signatura de la seva fitxa federativa per aquells esports que ho exigeixen.

Prova d'esforç Plus

Per a qui està indicat i quan fer-se un reconeixement mèdic esportiu

És recomanable que tots els nens, joves i adults que realitzen esport, federat o no, passin un reconeixement mèdic esportiu almenys una vegada cada temporada.

Quant dura el reconeixement mèdic esportiu

La durada del reconeixement mèdic és de 20 minuts. No obstant això, la consulta pot allargar-se adaptant-la a les necessitats d’assessorament de l’esportista.

“Molts dels problemes que apareixen en el terreny esportiu es podrien prevenir amb una revisió mèdica periòdica i a consciència.”

Dr. Franchek Drobnic, especialista en Medicina de l’Esport

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H0, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. No treballem amb companyies asseguradores o mútues. Si t'interessa conèixer les nostres tarifes, contacta amb nosaltres i t'informarem.

Enviant...