Medicina esportiva per a dones, Clínic - Sant Joan de Déu
Joves practicant esport

Dona i esport

Dona i esport

Al llarg dels anys el cos de totes les dones, degut a la seva fisiologia, experimenta canvis lligats en gran mesura a canvis hormonals. A qualsevol edat la pràctica esportiva pot ajudar a assimilar-los, ja que durant totes les etapes vitals femenines el paper de l'exercici és vital.

Per la nostra condició d'hospital maternoinfantil, des de la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu acompanyem i assessorem les dones que practiques esport o que desitgen mantenir-se actives durant les diferents etapes de la vida. Especialment en l'adolescència i l'embaràs, quan la pràctica de l’esport de forma saludable pot ajudar a assimilar els canvis que s’experimenten.

Embaràs i esport

Embaràs i postpart

L'exercici és sens dubte una de les recomanacions més realitzades pels professionals de la salut que vetllen per que la dona embarassada tingui un embaràs saludable.

El seguiment d'un programa d'exercici físic personalitzat, adaptat a les condicions i necessitats de cada dona és sinònim d'una reducció del risc de complicacions i patologies durant l'embaràs, el part i postpart.

Des de la unitat oferim visites mèdiques, consultes i assessorament, amb l'objectiu d'ajudar i aconsellar sobre la pràctica d'activitat física, durant aquesta etapa.

Podem oferir:

  • Visita mèdica.
  • Sessió inicial d’entrenament personal.
  • Sessió d’entrenament personal individual.
  • Abonament de 10 sessions d’entrenament personal individual.
Adolescència i esport

Adolescència

L'adolescència és un moment de canvi molt important, el cos de la dona està en constant remodelació i l'exercici pot jugar un paper primordial en aquesta etapa. Però no sempre és fàcil adequar la pràctica d'activitat física a aquests canvis, i sorgeixen dubtes com quin pot ser l'esport més adequat per aquesta etapa o les implicacions de la menstruació, entre d'altres.

El nostre equip ofereix, tant a les joves com als pares, consell mèdic i recomanacions per aconseguir que fer exercici sigui una font de beneficis per a la salut, no només per a aquesta etapa sinó per al seu futur.

Podem oferir:

  • Visita mèdica inicial.
  • Exploració física.
  • Valoració amb prova d’esforç.
  • Informe i recomanacions.

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H0, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. No treballem amb companyies asseguradores o mútues.

Consulta les nostres tarifes »

Enviant...