Medicina esportiva per a dones, Clínic - Sant Joan de Déu
Joves practicant esport

Dona i esport

Dona i esport

Al llarg dels anys el cos de totes les dones, degut a la seva fisiologia, experimenta canvis lligats en gran mesura a canvis hormonals. A qualsevol edat la pràctica esportiva pot ajudar a assimilar-los, ja que durant totes les etapes vitals femenines el paper de l'exercici és vital.

Per la nostra condició d'hospital maternoinfantil, des de la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu acompanyem i assessorem les dones que practiques esport o que desitgen mantenir-se actives durant les diferents etapes de la vida. Especialment en l'adolescència i l'embaràs, quan la pràctica de l’esport de forma saludable pot ajudar a assimilar els canvis que s’experimenten.

Embaràs i esport

Embaràs i postpart

En els últims anys, sobretot en l'última dècada, la comunitat científica ha assumit que l'exercici d'intensitat moderada durant l'embaràs no solament no és perjudicial per a l'embarassada, sinó que és beneficiós tant per a la mare com per al fetus.

Des de la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu oferim visites mèdiques, consultes i assessorament, per tal d'ajudar i aconsellar sobre la pràctica de l'activitat física durant l’embaràs i el postpart.

Adolescència i esport

Adolescència

L'adolescència és un moment de canvi molt important, el cos de la dona està en constant remodelació i l'exercici pot jugar un paper primordial en aquesta etapa. Però no sempre és fàcil adequar la pràctica d'activitat física a aquests canvis, i sorgeixen dubtes com quin pot ser l'esport més adequat per aquesta etapa o les implicacions de la menstruació, entre d'altres.

El nostre equip ofereix, tant a les joves com als pares, consell mèdic i recomanacions per aconseguir que fer exercici sigui una font de beneficis per a la salut, no només per a aquesta etapa sinó per al seu futur.

Podem oferir:

  • Visita mèdica inicial.
  • Exploració física.
  • Valoració amb prova d’esforç.
  • Informe i recomanacions.

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona
Mapa Medicina de l'esport

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H10, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. Únicament treballem amb assegurances mèdiques de reemborsament.

Consulta les nostres tarifes »

Enviant...