Ricard Cornellà, fisioterapeuta i osteòpata a Barcelona
Joves practicant esport

Ricard Cornellà

Fisioterapeuta i osteòpata per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat en Educació Física per la Universitat de Barcelona.

Des de 1996 em dedico a la salut i la condició física de les persones. Combino de manera indissociable el tractament de lesions amb la prevenció i la preparació física.

Exfutbolista amb una carrera truncada per les lesions, la meva obsessió és evitar que els meus pacients passin pel mateix que jo, prevenint més que curant. Treballo avaluant exhaustivament i combinant tractaments de teràpia manual amb activitat física per integrar-los en un abordatge interdisciplinari.

Tracto habitualment a esportistes amateurs i professionals, però el meu principal repte és aconseguir que els pacients sedentaris converteixin l'activitat física moderada en un hàbit saludable i en un tractament preventiu a llarg termini.

També estic especialitzat en lesions de raquis i patologia traumatològica no relacionada directament amb l'esport, com vertígens, cefalees, hèrnies discals, radioculopaties, dolor toràcic per ansietat, etc.

Actualment dirigeixo dos centres de fisioteràpia, osteopatia i activitat física a Barcelona.

La preparació física i la fisioteràpia són dues peces indissolubles per prevenir i rehabilitar lesions esportives.

Experiència professional

  • 2015-actualitat: Director, fisioterapeuta, osteòpata i preparador físic a Polo Salut, Reial Club de Polo de Barcelona.
  • 2010-actualitat: Director, fisioterapeuta, osteòpata i preparador físic a hOlistk Centre de Salut, Barcelona.
  • 2000-actualitat: Preparador físic i fisioterapeuta d'esportistes professionals de tennis, futbol, pàdel, atletisme, polo, motociclisme, automobilisme, arts marcials mixtes (MMA), jujitsu, boxa, entre altres esports.
  • 2005-2010: Fisioterapeuta a la Clínica del Pilar de Barcelona, Dr. F. Domingo.
  • 2002-2010: Preparador físic i fisioterapeuta al Club de Tennis Bonasport i Acadèmia de Tennis Manuel Orantes, totes dues a Barcelona.
Més informació sobre Fisioteràpia i Rehabilitació.

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona
Mapa Medicina de l'esport

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H10, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. Únicament treballem amb assegurances mèdiques de reemborsament.

Consulta les nostres tarifes »

Enviant...