Joves practicant esport

Dr. Franchek Drobnic

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona. Doctor per l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb més de 30 anys d’experiència, desenvolupo la meva tasca en assessorament en Medicina Esportiva, detecció de lesions esportives i el seu tractament de recuperació. Les meves àrees d’interès són el tractament de l’asma i la seva relació amb l’esport i la investigació en Medicina Esportiva. Col·laboro amb el servei mèdic del F.C. Barcelona i treballo al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

Experiència professional

 • 1987 - actualitat: Cap del departament d’Investigació del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, Barcelona.
 • 2003 - actualitat: Assessor en Medicina de l’Esport als serveis mèdics del F.C. Barcelona.
 • 2004 - actualitat: Professor col·laborador de l’Escola de Medicina d'Educació Física i l’Esport de la Universitat de Barcelona.
 • 2005 - 2010: Responsable dels serveis mèdics de la Federació Espanyola de Taekwondo.
 • 1991 - 2012: Cap del departament de Fisiologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, Barcelona.
 • 1983 - 1987: Metge assistent de la Direcció General de l’Esport.
 • 1983 - 1985: Metge assistent de Medicina Interna de l’Hospital del Mar de Barcelona.

Docència

 • "La detecció de talents", V Jornades nacionals de Medicina de l’Esport i entrenament en esports d’equip. Saragossa. Novembre 2013
 • "El tractament de l’asma d’esforç i la seva relació amb l’esport", Congrés Anual SEICAP. Granada. Maig 2011.

Publicacions

Premis

 • Segon Premi Nacional d’Investigació en Medicina de l’Esport. Any 2008
  Otorgat per la Universitat d’Oviedo al treball “Modulación de la respuesta inflamatoria y antioxidante en deportistas de resistencia modulada por el PLX”.
 • Primer Premi Nacional d’Investigació en Medicina de l’Esport. Any 2006
  Otorgat per la Universitat d’Oviedo al treball “Aumento de la reactividad bronquial en el deportista. Propuesta de un protocolo diagnóstico basado en diferentes métodos de investigación”.
 • Premi “Emili Moragas” a la millor comunicació, presentada durant el curs acadèmic 1989-90 en les sessions de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport, per “Estudio comparativo de diferentes métodos analíticos de lactato sanguíneo, fotoenzimático y electroenzimático”. Any 1989.
 • Primer Premi en la convocatòria del “II Premi de Medicina Dr. Cardenal i Dorotea de Chopitea”. Any 1988
  Fundació laCaixa de Barcelona al treball “El entrenamiento físico de resistencia, gimnasia y natación, en los muchachos con asma inducida por el ejercicio”.

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H0, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. No treballem amb companyies asseguradores o mútues. Si t'interessa conèixer les nostres tarifes, contacta amb nosaltres i t'informarem.

Enviant...