Alessandra Huerta, especialista en Nutrició Esportiva
Joves practicant esport

Alessandra Huerta

Diplomada en Nutrició i Dietètica, graduada en Naturopatia i Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’esport per la Universitat de Barcelona.

Nutricionista esportiva i naturòpata. Soc una persona apassionada per la nutrició, l'alimentació, l'esport i els estils de vida saludables.

He dedicat i segueixo dedicant gran part de la meva formació a entendre la complexitat de l'ésser humà, i com aquest pot ser tractat mitjançant estils de vida saludables. D'aquí el meu gran interès per combinar la meva formació reglada amb altres visions complementàries com la Naturopatia, Antropometria Humana, Nutrició Esportiva, Psiconeuroimmunologia i Psicologia.

Actualment exerceixo com a especialista en Nutrició Esportiva, portant la planificació alimentària a atletes professionals i semiprofessionals. Tinc experiència en esports com: tennis, natació, atletes de diferents modalitats, pàdel, futbol, ​​hoquei, triatló, entre altres esports, donant assessorament individualitzat, així com tallers i formacions a clubs esportius.

L’alimentació esportiva forma part de l’entrenament invisible que han de seguir els esportistes per cobrir les necessitats nutricionals, reforçar la salut i millorar el rendiment esportiu.

Experiència professional

  • 2014 – actualitat: Nutricionista esportiva en diferents esports: triatló, pàdel, futbol, tennis, running, rugby, hockey, natació, ballet, crossfit, gimnàstica rítmica, entre altres.
  • 2012- actualitat: Assessora nutricional a Advance Medical.
  • 2014: Nutricionista esportiva a l’Acadèmia Sánchez Casal a nivell de pràctiques de màster.
  • 2014: Taller de Nutrició i Psicologia Esportiva a Pàdel Vilanova.
  • 2007-2012: Dietista responsable del centre NaturHouse de Vilanova i la Geltrú, realitzant consulta dietoterapèutica.
  • 2009 - 2010: Educadora nutricional per a la Fundación 5 al día. Tallers dirigits a infants en promoció del consum de fruites i verdures.
  • 2007: Substitució de la dietista de la Clínica Sagrada Família.
  • 2006 - 2007: Voluntària en projecte de recerca del gabinet de traumatologia i diabetologia sobre malalties cròniques de l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • 2006: Educadora de seminaris dietètics en cursos de cuina de l’Associació Fogall.
  • 2005 - 2006: Dietista nutricionista a la Fundació Puigvert.
Més informació sobre Nutrició Esportiva.

On som

Edifici Sant Joan de Déu Numància

Carrer Numància 7-9-13 08029 Barcelona

Com arribar

Transport públic i privat

Metro L3 i L5 i Rodalies de Catalunya, parada Sants Estació
Autobusos 27, 78, 109, 115, D40, H10, V7
Disposem d'aparcament

Contacte

El teu missatge s'ha enviat correctament.
Gràcies per posar-te en contacte amb la Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu. Respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Demana cita o més informació

TARIFES
La Unitat de Medicina de l'Esport Clínic-Sant Joan de Déu és una unitat privada. Únicament treballem amb assegurances mèdiques de reemborsament.

Consulta les nostres tarifes »

Enviant...